TITULARS

Buscar este blog

BUSCADOR

jueves, 23 de junio de 2016

PERQUE ELS VALENCIANS TENIM QUE VOTAR A RENOVACIOMos queixavem del bipartidisme i de que res escoltava les necesitats dels valencians. Mos queixavem de que cap partit defenia com cal els interessos dels valencians i les necesitats dels ciutadans. I els poderossos vegent el seu sistema en perill optarem per obrir un poquet la ma i feren un operació trionf de la politica, catapultant a uns atres dos partits: Podem i ciutadans. Televisió a tope, mijos els que façen falta, els demes no contem per a res .

Pero els habitans del regne de Valéncia (per que no dir ho), tenim el mateix problema que teniem en el pp i el psoe. Un partit que mira més per a Madrit i un atre més per a Barcelona. Ara en ciutadans continua lo mateix pero al contrari : un partit com ciutadans que es de Barcelona pero mira per a Madrit i un atre com podem que naix en Madrit i mira pels interessos dels catalans i vascos indenpendentistes i se alia en la estrema esquerra com partits regionalistes catalans i antivalencians com compromis o les marees de galicia. I damunt tenen la poca vergonya de dir se a la valenciana. Será a la catalana.

En el espectre valencianiste a soles som dos opcions les que mos presentem a les eleccions. Per molt que li pese al meu amic Vicent Bellvis que desgraciadament no va traure els avals:

Som i mosatros renovacio . De som no pense fer llenya del arbre, es un clon de lo que era coalicio valenciana pero en chicotet i en el mateix destí que el partit que era nostre, desapareixer en el moment que vullga Jaume Hurtado .Son treballadors i Jaume te diners si no te convenç renovacio te demane que els votes com partit valencià que son. Espere que pronte estigam I tots junts en una mateixa candidatura, no mos beneficia dividir el vot.

Pero crec que renovacio es el partit valencianiste ideal. Per primera volta en la historia no es un partit personalista, tots tenim veu i vot, no tenim hipoteques en ningú i anem a defendre lo valencià en ungles i dents. Tots tenim cabuda en un gran proyecte que vol una comunitat valenciana al cap d´Espanya i d´Europa i en tu lo farem possible. No podem ser una comunitat de segona, no podem ser administrats en partits més preocupats de Madrit o de Barcelona. Som un partit lliberal que vol reduir lo que sobra en la administració, per a crear treball de calitat, al mateix temps som el partit del poble valencià que defen els interessos de la gent, sempre al costat del poble, sempre al costat dels valencians. VOTA RENOVACIO