TITULARS

Buscar este blog

BUSCADOR

martes, 19 de noviembre de 2013

ULTIMES OPORTUNITATSLlanç este crit desesperat a vore si les meues paraules fan reaccionar a alguns :

El valencianisme polític s´enfronta a la seua ultima batalla que pot ser de la seuaaniquilació . El desgast dels partits majoritaris cada volta més criticats per la seua responsabilitat de afonar als valencians no el aprofitarem nosatres , seran atres els que en camisetes i crits des de Madrit es faran en els vots dels descontents del pp i del psoe .

Els partits valencianistes a lo seu . Llançant les idees per duplicat , repetint eslògans i cançonetes més com una colla d´amics que com un grup de valencians mentaliçats que som la resposta que necessita el poble valencià . No tinc 4 paperetes de vot . ¿Tinc que triar ? . Vull per al meu poble una coalició valencianista (no confondre en cv ) que aglutine el pensament de tots .

Els adversaris de Madrit i Barcelona es moviliçen per a convençer als valencians que son la alternativa al caotic govern del partit popular . Upyd , movimiento ciudadano i atres que aniran eixint i que s´emportaran els vots que perguen els grans .

I els partits i associacions valencianistes ( que tenen la mateixa culpa ) a lo seu , i culpe a les associacions com el gav , círcul cívic , plv , pjv  perque se juguem el futur i som elles les que poden acurtar les diferencies que separen per a que es forme una gran coalicióde partits valencianistes . Ya no me val de que son apolítiques .
En el 2015 cuant cultura la controle compromís segurament que vagen a demanar que lleven el català de les escoles , que es manifesten en pancartes davant de les corts , que regalen camisetes i pega tines . Pero cuant n´hi ha que banyarse miren per atre costat .

En Massamagrell hem pagat molt cara la desaparició de coalició valenciana i no tindre un partit referent . Pero en el camí que anem , en tota la comunitat poques actes de regidors trauran partits que tots els seus afiliats no omplin un autocar i no son capaços de parlar , ni de sentarse en els seus germans que compartim els mateixos sentiments .

No podem viure del record d´unio valenciana , no podem llamentarnos del fracas de coalicio ,tenim que mirar a futur en una marca comú que puga respetar les sensibilitats de tots pero que siga vendible i exportable en els mijos de comunicació .

L´atre dia en la manifestació de canal 9 tingueren una bona oportunitat per a anar tots junts . Demane als dirigents de Poble , acció , renovació ,unió , i inclús atres que esteu pensant que parlen , negocien , es senten i donen als valencianistes la oportunitat de lluitar per una força comú i ilusionant que en poquet de temps torne la veu valencianista a les corts valencianes .